Natasja_SG_2023_05.jpg Natasja_SG_2023_04.jpg Natasja_SG_2023_02.jpg Natasja_SG_2023_01.jpg Natasja_SG_2023_03.jpg
Natasja_SG_2023_03.jpg

23 årig drønuatig studinebabe.
178 cm / 76 kg.
Ægte og branchens flotteste D skåls bryster.
Glat jomfrustram mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Dansk i alle stillinger Pigeonani Strip Dildoshow Dirty Talk Fransk dyb Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Modtager handicappet Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Dominans - Blid Fodfetish Græsk til ham Urin til ham Golden shower for him Fist fucking til ham Analstimulering

Velkommen til Danske Natasja Nude.

Jeg er en absolut klassisk køn, stilren, uspoleret og lækker ungdommelig studinebabe, der er drevet af spænding og nysgerrighed. 

Jeg har det kønneste ansigt, der udstråler renhed og uskyld, med skulderlangt lyst hår, smukke blå øjne, der med et glimt ikke er til at tage fejl af, for jeg er klar på ballade og de uartige lege. 
Jeg har det skønneste og sødeste smil, de dejligste bløde sensuelle læber og en meget smittende latter, der absolut vil lyse det hele op.

Derudover har jeg en sansepirrende, indbydende, ungpige figur, som er naturlig fra top til tå, med de mest perfekte og smukkeste ægte bryster, der findes.
Jeg har den frækkeste fyldige faste samba numse, som gerne modtager kærlige klask og imellem mine frække stænger finder du en stram og fuldstændig glatbarberet ungpigemis,
der nok skal gøre dig til en slikmund..

Hvad med at starte med stående at smyge dig ind imod mig og med min samba røv og nysgerrige hænder kæler jeg for din pik, der hurtigt vil blive hårdere. 
Jeg vil tage mig god tid til at nyde dette lille frække forspil mellem os og samtidig lege med min mis og du småkysser min hals og kærtegner mine naturlige bryster,
som reagerer hurtigt på berøringer.

Lyder det til noget du vil nyde? 

Så kig ikke videre, for naboens datter her er så liderlig, trængende og klar til at ride dig, som aldrig før.
For jeg er både lege og kælesyg og der er ingen tvivl her, jeg er vild med at blande sex mellem blidt og hårdt..

Som person er jeg virkelig ligetil, er sød og blid, jeg er helt nede på jorden og 100 % nærværende. 
Jeg er lige så uskyldig som en engel, men bare vent efter lidt kæleri, forvandler jeg mig hurtigt til en naugthy drønuartig studine,
Jeg hviler i mig selv og i min krop og jeg elsker at gå rundt nøgen, om det er hjemme, på stranden eller i haven og jeg syntes det er dejligt fræk og befriende at være trusseløs i små kjoler om sommeren.

Opleves som gæstepige, så hold øje med vagtplanen.

Fotos September 2023.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX.