work_02.jpg
work_02.jpg

34 årig lækker catwalk model.
172 / 75 kg.
Fyldige DD skålsbryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Body to Body massage Erotisk massage Tantra massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Pigeonani Strip Rollespil Dirty Talk Fodfetish Modtager handicappet Avanceret Lettere avanceret Langtidsbondage Modtager flere fyre Modtager slaver Pirringsbondage Slavepige - Blid Græsk til ham Dominans - Blid Dominans - Mellem Dominans - Hård Sorte kys til hende Urin til ham Golden shower for him Analstimulering Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter

Velkommen til Danske Carolina Catwalk.

Jeg er en forførende lidenskabelig varm elskerinde, der hengiver mig selv 100 % til kun os 2.
Jeg forstår at forfører, at finde kunstskaberne frem og jeg kan tilfredsstille selv den mest krævende standhaftige mand.
Jeg elsker sex og mænd!!

Jeg er en overdreven lækker, smuk blondine model, en proffesional erotisk danser med frække moves...
Jeg er meget let antændelig, en sofistikeret og lidenskabelig kvinde, der er enormt kysseglad
og jeg ved at jeg vil fortrylle dig med dampende hed erotik og blid passioneret kæreste sex.

Jeg har en sprudlende personlighed og jeg vil altid få dig til at føle dig velkommen med min helt nede på jorden attitude, stærke sensuelle udstråling og intelligens. 
Jeg er meget kærlig og varm, men jeg kan også lide at pirre dig med masser af øjenkontakt, jeg er kvinden, der elsker at forføre dig med frække meget intense sex oplevelser med masser af berøring, gensidigt fransk og dybe våde tungekys.
En halv / hel time med mig som din drømme-elskerinde kan varmt anbefales, for du vil ikke kunne få nok af mig, når du først er i mit fantastiske selskab.

Jeg er gudesmuk, med et engleblidt og meget sexet udseende, intense katteøjne, bløde kysselæber og taljelange blonde lokker.
Jeg har den perfekte ikke tatoveret krop på 172 cm / 75 kg, store ægte bryster, en god fyldig bagdel og flotte elegante danseben, der gemmer en honningsød lystig mis imellem.

Jeg er altid i godt humør og meget imødekommende og jeg vil hurtigt få dig til at føle dig godt tilpas i mit meget varme og kærlige selskab, for jeg ved hvad jeg laver og du vil aldrig gå fra mig uden lysten til at vende tilbage igen og igen.
Du møder her din absolut perfekte elskerinde og gensidige fornøjelser med intense nærværende dybe kæresteoplevelser, er mine ultimative talenter.  

Opleves kun hos SG.

Fotos November 2023.

Mail : Carolinacatwalk@yahoo.com

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

Modtager valuta - DKK og Euro.

KUN SIKKER SEX.