34 årig eksotisk gudesmuk luksus gudinde.
176 cm / 72 kg.
Flotte bløde G skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Strip Dildoshow Dirty Talk Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Lak Læder Lettere avanceret Pirringsbondage Modtager par Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Slavepige - Mellem Dominans - Blid Dominans - Mellem Fodfetish

Velkommen til Cayla Cherie.
 
Jeg er en fortryllende, absolut gudesmuk, glamour gudinde, der mest af alt ligner noget der er taget ud af det gamle Grækenland, hvor skønhed og kvinderne var skabt til næsten perfektion, med det smukkeste udseende med lange glansfulde mørkebrune lokker, frække flirtende grønbrune øjne med flotte lange vipper, høje markerede kindben og fyldige bløde skinnende læber.
 
Jeg er en toptunet, lækker, brandvarm, sofistikeret model med et absolut tiltrækkende ydre, der går lige i bukserne på selv den mest krævende mand og jeg er en lækker luksus elskerinde, høj med former, både til gården og gaden ( som man siger ) 
og skabt til synd med en super lækker solbrun krop, med bløde og opmærksomhedskrævende G-skåls bryster, som vil fylde godt i et par kyndige mande hænder og hvor du gerne må sprøjte ud over dem, flotte lange tøsestænger og mellem dem gemmer sig en velsmagende, altid nybarberet glat mis. 
Og med et ægte hollywood smil og flirtende glimt i sine grønbrune øjne, der kommer lige fra hjertet, vil jeg gøre dit hjerte blødt og banditten hård.
 
Så overgiv dig til min passion, at undersøge din krop med blide, himmelske kærtegn og berøringer.
Jeg vil afstresse din dag med ren forkælelse, ro og fræk sex og du kan her forvente absolut nydelse i topklasse, for med mig vil du blive forkælet med alt det du ikke får der hjemme!!! 
Start med et frækt blowjob og efter lad mig ride dig som en liderlig Cowgirl, der bare kan blive ved og ved - du vil ikke være i tvivl om at jeg nyder at tilfredsstille en mand.
 
Jeg nyder virkelig mit lille bi-erhverv her og jeg er ikke bange for at give sig 100% hen, så det kun handler om dig og mig.
Du møder mig som en ægte frækkert, der med lyst og begær, slipper sig løs i vilde, hotte, kærlige erotikoplevelser.
Jeg vil give dig følelsen af ægthed og jeg skal nok lurer dig hurtigt af til at give dig præcis det du har brug for og jeg
 vil elske at være din frække hemmelighed / elskerinde for en stund. 
Hos mig er der absolut ingen tidspres...

 
Altid iført det lækreste luksus lingeri, direkte fra Paris og Milano, selvsiddende strømper og høje hæle.
Opleves som gæstepige, så hold øje med vagtplanen.
 
OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.
 
KUN SIKKER SEX!!