IMG_6841.jpeg IMG_6844.jpeg Sianna.jpg Sianna1.jpg IMG_6843.jpeg IMG_6842.jpeg Sianna2.jpg
Sianna2.jpg

34 årig sexhungrende blondine babe.
165 cm / 52 kg.
Flotte faste D skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Strip Dildoshow Dirty Talk Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Sprøjteorgasmer Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Kostumer Rollespil Lak Læder Avanceret Lettere avanceret Bondage Pirringsbondage Modtager slaver Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Slavepige - Mellem Dominans - Blid Dominans - Mellem Dominans - Hård Fodfetish Påspændingsdildo Græsk til ham Urin til ham Golden shower for him

Velkommen til Danske Sianna Shine.

Jeg er en sød, lækker og vanvittig fræk pæredansk Blondine babe, som er klar til at sexe op til frække sjaskvåde fantasier med cool drengerøve og gentlemen.
Når det kommer til sjov, ballade og seksuel behag, så er jeg absolut din pige! 

Jeg er en lækker super slank skønhed, med et klassisk naturligt smukt ansigt, med lange lyse lokker, store krystal blå øjne med et piget frækt glimt og bløde fristende suttelæber, der indebyder til eksplosiv fransk og
jeg 
har nogle D bryster, som nok skal få dig i hopla.
Jeg lover dig at du bliver her mødt af en super fræk og rigtig sød, snaksagelig babe, der vil smelte i dine hænder og giver beredskab i banditten og med de flotteste bløde læber,
som vil dekorere smukt omkring din kæreste eje..

Jeg kan få enhver til at slappe af i mit helt naturlige nede på jorden attitude og jeg er den mest ægte og jordnære pige, du længe har mødt.
Jeg lever i en ”natural world” hvor ægthed gerne spiller en rolle, samtidig med jeg har en varm og intim måde at forføre dig på.
Jeg er rigtig glad for gensidige fornøjelser og tænder absolut på hygge, nusseri / kæresteri, men bestemt også på at blive kastet rundt i sengen. 

Jeg er en legende, smuk, frisk babe, som er et must for at få på dit CV, så kom og få en oplevelse der bestemt ikke er kedelig.
Jeg er altid iført frække pikanterier.

Opleves kun hos SG.

Fotos Maj 2024.

Mail : Shinesianna@gmail.com / tlf 91965134 ( Telefon bliver kun besvaret ved vis nr )

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

Modtager valuta - DKK, Euro, SEK og Dollars.

KUN SIKKER SEX!!