Sienna_SG_2023_04.jpg Sienna_SG_2023_03.jpg Sienna_SG_2023_01.jpg Sienna_SG_2023_02.jpg Sienna_SG_2023_05.jpg
Sienna_SG_2023_05.jpg

32 årig sexhungrende blondine babe.
168 cm / 50 kg.
Flotte ægte D skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Lettere avanceret Modtager handicappet Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Fodfetish

Velkommen til Danske Sianna Shine.

Jeg er en sød, lækker og vanvittig fræk pæredansk Blondine babe, som er klar til at sexe op til frække sjaskvåde fantasier med cool drengerøve og gentlemen.
Jeg er en absolut meget smilende lækkerbidsken, der bare ikke kan få nok af sjov og ballade, bare være positiv og nyde hinanden.

Jeg er en lækker super slank skønhed, med et klassisk smukt ansigt, med lange lyse lokker, store krystal blå øjne med et piget frækt glimt og store bløde fristende suttelæber, der indebyder til eksplosiv fransk og
jeg 
har nogle flotte D bryster, som nok skal få dig i hopla.
Jeg lover dig at du bliver her mødt af en super fræk og rigtig sød, snaksagelig babe, der vil smelte i dine hænder og giver beredskab i banditten og med huset`s største og flotteste bløde læber,
som vil dekorere smukt omkring din kæreste eje..

Jeg har også en fræk og lækker røv som sikkert kender rytmen.
Jeg har silkebløde ben og mellem dem en indbydende, duftende og våd fisse.

Jeg er rigtig glad for gensidige fornøjelser og tænder absolut på hygge, nusseri / kæresteri, men bestemt også på at blive kastet rundt i sengen. 

Jeg er en legende, smuk, frisk babe, som er et must for at få på dit CV, så kom og få en oplevelse der bestemt ikke er kedelig.
Jeg er altid iført frække pikanterier.

Fotos September 2023.

Sianna er kun at finde hos seductiongirls, men hendes billeder bliver desværre misbrugt på copenhagen-escort..

Mail : Shinesianna@gmail.com / tlf 91965134 ( Telefon bliver kun besvaret ved vis nr )

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!