IMG_0975.jpeg IMG_0974.jpeg IMG_0973.jpeg IMG_0976.jpeg
IMG_0976.jpeg

34 årig bragende lækker blondinebabe.
165 cm / 60 kg.
Ægte bløde store F skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Strip Dildoshow Dirty Talk Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Bondage Pirringsbondage Modtager par Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Fodfetish Påspændingsdildo Græsk til ham

Velkommen til Danske Luca La Femme.

Jeg er den rigtige definition af en ægte kvinde og den perfekte elskerinde til dine fantasier.
Jeg er en veluddannet kvinde med god sans for humor, jeg er elegant, dejlig, varm, sexet, smart, fræk og jeg vil nyde at dele ægte lidenskab, ophidset begær og svedig liderlighed med dig.

Jeg er en rigtig lækker kvinde med et smukt ansigt med langt lyst hår, forførende blå øjne og velsmagende bløde kysselæber, der ivrigt vil smage på dine.
Min krop er meget feminin, tonet, slank med ægte svulmende E skåls bryster, en slank talje og en hjerteformet strutnumse.

Jeg er meget nærværende og ved hvad jeg vil ha og jeg er bestemt ikke berøringsangst, jeg er meget ærlig og en helt enestående ægte kvinde.
Jeg giver fantastisk og fabelagtig god fransk og er samtidig også meget opmærksom på hvad du godt kan lide i og udenfor sengen.
Jeg bliver hurtig meget våd og jeg elsker sex og du vil nyde at se mine øjne lyse af liderlighed og lyst, om enten jeg nyder din tunge og dine fingres arbejde til fulde eller hvordan din pik langsomt kommer ind i min varme fisse, der føles så stram og våd.

Forkæl dig selv med nogle dyrebare øjeblikke med mig, fordi service og kvalitet er noget, du også betragter som meget vigtigt, som jeg også gør.
Jeg lover dig, at vores tid sammen vil være unik speciel og forlade dig fuldstændig tilfreds.
Jeg skal nok tage mig kærligt af dig fra start til slut og jeg holder mig ikke tilbage for at give dig den helt store pakke med alt hvad der høre til, våde tungekys, dirty talk, sexet strip og frækt dildoshow..

Du møder mig altid i sexet lingeri, strømper og høje hæle eller hvis du foretrækker en lille sexet kjole.
( så bare spørg mig, jeg skifter gerne ) 

Fotos Februar 2024.

Opleves kun hos SG.

Mail : babydollluca@gmail.com

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!