IMG_9592.jpeg IMG_9589.jpeg IMG_9590.jpeg IMG_9593.jpeg IMG_9591.jpeg image4-3.jpeg image1-4.jpeg image3-4.jpeg image6.jpeg image0-4.jpeg image2-3.jpeg IMG_6011.jpeg image3-2.jpeg image1-5.jpeg image5-2.jpeg
image5-2.jpeg

28 årig gudesmuk drømmebabe.
170 cm / 68 kg.
Store og bløde E skåls bryster.
Pikantbarberet mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Dansk i alle stillinger Pigeonani Dirty Talk Fransk dyb Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Ægte lesbisk Avanceret Lettere avanceret Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Dominans - Blid Dominans - Mellem Dominans - Hård Fodfetish Græsk til ham Lak Læder Pirringsbondage Urin til ham Golden shower for him

Velkommen til Danske Celina Christy.
 
Jeg er en naturlig og sindssyg gudesmuk og lækker blondinebabe, der er drevet af lyst, begær og med min store nysgerrighed, er jeg her for at forkæle og blive forkælet af frække fyre og gentlemen.
Der er ikke noget mere tilfredsstillende for mig end når vi begge går hver til sit med et smil på læben og velbehag.
 
Jeg har et gudesmukt modelansigt, du ikke vil kunne slippe dine øjne fra at betage med lange glansfulde lyse lokker, flotte, forførende grønne katteøjne øjne, du kan se flår tøjet af dig, når jeg sender dig et frækt blik.
Jeg har det
 sødeste smil med store bløde fyldige læber, der klær din frække ven og indebyder til eksplosiv fransk.
Jeg er osende af sødme, charme, og et lille snert af ungpigefrækhed.
MEN trods mit smukke udseende, har jeg stadig en personlighed, som er helt nede på jorden og det vil give ryk i banditten.
 
Jeg besidder den lækreste, solbrune, drømmekrop, med lækre kvindelige former, der er både til gården og gaden og den vrider sig i ekstaser, når du rammer mine mange erogene zoner.
Jeg har struttende flotte velsiddende E skåls bryster, som selvfølgelig er en oplagt mulighed for en fræk gang ægte Olie spansk, en smal talje og en trænet bikini bagdel i verdens klasse.
 
Jeg er en skøn og fræk pige med en stor appetit på intimt nærvær uden du føler noget tidspres hos mig, jeg vil hurtigt blive din dirty little secret og jeg nyder sex og
er ikke bange for at give slip for mine lyster, som du meget nemt og hurtigt vil kunne blive lidt afhængig af.
Mød denne smask lækre babe, der er fuldstændig bedårende, naboens datter pakket ind i en sprød pakke.
 
Missen er fortryllende, inviterende og altid pikantbarberet.
Hveranden fredag har du mulighed for at opleve og nyde ægte lesbisk med Celina og Sofia.
 
Iført hotte, feminine pikanterier, selvsiddende strømper og høje hæle.
 
Fotos April 2024.
 
OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.
 
Modtager valuta - DKK og Euro.
KUN SIKKER SEX!!