64CD85E9-5B78-4AA3-AFED-77AB990C220F.jpeg IMG_2387.jpeg IMG_2388.jpeg IMG_2384.jpeg IMG_2382.jpeg IMG_2389.jpeg IMG_2383.jpeg
IMG_2383.jpeg

40 årig flabet kysseglad valutababe.
172 cm / 58 kg.
Fyldige DD skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Dirty Talk Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Pigeonani Dildoshow Ægte lesbisk Pirringsbondage Modtager flere fyre Sorte kys til hende Slavepige - Blid Modtager handicappet Modtager alle aldre fra 18 år og opefter

Velkommen til Danske / Caribiske Tiffany Diamond.

Jeg er en toptunet, flabet babe med det yndigeste ansigt omkranset af lange mørke lokker.

Jeg er fuld af entusiasme med et hjerte af guld, jeg er ikke kun smuk, jeg er også yderst indlevende og den dejligeste elskerinde du vil kunne finde i denne branche.
Jeg er hende, du vil føle dig stolt af at have på dit CV.
Den perfekt trofæ-kæreste!

Jeg har et kanon flot udseende med store brune øjne og flotte fyldige glossy jordbær læber, jeg bærer altid på et smil der bare smitter af på en.
Jeg har altid et meget positivt sind og et højt humør, let til latter og jeg går lige i hjertet på enhver.
Jeg er kvinden du aldrig glemmer, en rigtig vanedannende varmblodig sexgodte, fuld af saft, kraft og liv og med et umætteligt sexbehov.

Jeg er en meget kendt og meget rost personlighed i denne branche ( bare google mit navn )

Jeg er i besiddelse af nogle flotte kælne DD skåls bryster, de er perfekte til ægte spansk og min spændstige veltrænet krop er skabt til synd og altid sulten efter berøring og kærtegn og toppen af bjerget er en drønuartig lille stram veltrænet strutrøv..
Du vil nyde, når mine hænder begærligt og nysgerrigt går på opdagelse og tænder lunten i de nedre regioner og mærke at min våde stramme mis er glødende hed, varm og våd..

Jeg elsker udfordringer og er altid klar til at prøve noget nyt, indbyder dig til uartigheder og elsker at afprøve mig selv og dine grænser af..
Så søger du en varm elskerinde der har humor, der er nær det perfekte og som er klar til at udfolde sig på lagnet med dig og ikke er bleg for at få stillet sit eget store sexbehov, så er din chance lige her.

Alle gentlemen og drengerøve har ikke prøvet den ægte vare, før de har smagt et stykke af MIG, for jeg er en af de mest roste piger i branchen og det er bestemt ikke uden grund.
Du vil se, mærke og føle hvorfor jeg elsker det jeg laver og at jeg er opmærksom på hver en detalje til din tilfredshed.

Opleves som gæstepige, så hold øje med vagtplanen.

Nye fotos på vej.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!