IMG_2561.jpeg IMG_2559.jpeg IMG_2556.jpeg IMG_6741.jpeg IMG_2560.jpeg
IMG_2560.jpeg

27 årig gudesmuk blondinebabe.
165 cm / 55 kg.
Flotte faste C skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Dirty Talk Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Lettere avanceret Bondage Pirringsbondage Modtager handicappet Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter

Velkommen til Danske Sofia Sophistica.. 

Som er en blændende smuk, forførende, topklasse blondine-babe, som lige præcis med hendes udseende og personlighed vil tage dig med storm.

Jeg er en usædvanlig og meget flirtende smuk babe, som er skabt helt fra naturens gavmilde hånd og umiddelbart vil jeg nok ved første øjekast virke lidt som naboens datter, men når først jeg har haft min debut her i denne branche,
så skal jeg nok finde min indre sprudlende, sexlysten killing frem.

Jeg er en lækker og hot babe med langt lyst hår, smukke brune øjne med et kælent, forførende glimt, der lokkende tager dig med i seng. 
En perfekt nusseglad, ægte, smidig og yndefuld krop, du ellers kun møder i dine saftige drømme.
Du vil kunne nyde en god lækker C skåls barm, slank talje og en fast pariser bagdel.
Nogle flotte slanke ben og mellem dem gemmer sig en velsmagende glat mis, der elsker at blive slikket til klimaks.

Jeg er nysgerrig af natur, også derfor at jeg nu har besluttet mig for at tage springet, for jeg har altid haft en fræk fantasi og et lidt beskidt sind.
Jeg er en rigtig nusseglade pige, der elsker at give mig tid, at der ingen stress eller jag er og at vi kan nyde og undersøge hinanden intimt, dybt og mindeværdigt.
Selvfølgelig er jeg også klar på at vi vælter rundt, badet i sved og safter og hiver efter vejret, men kan bare ikke få nok af hinanden.

Jeg ved at jeg nok skal blive din drømmepige, som er lækkert pakket ind i fræk lingeri, selvsiddende strømper og høje hæle. 

Opleves kun hos SG.

Fotos September 2023.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!