IMG_6740.jpeg IMG_0472.jpeg IMG_9302.jpeg IMG_9217.jpeg IMG_9222.jpg
IMG_9222.jpg

21 årig smuk liderlig Studine.
162 cm / 65 kg.
Ægte flotte D skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Dansk i alle stillinger Pigeonani Dildoshow Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Lettere avanceret Pirringsbondage Modtager handicappet Modtager alle nationaliteter Slavepige - Blid Slavepige - Mellem Dominans - Blid Dominans - Mellem Fodfetish Modtager alle aldre fra 25 år og opefter

Velkommen tilbage til Danske Bella Beauty. 

Jeg ser uskyldig ud, men don`t let my look`s fool you... 
For jeg har en beskidt og fræk tankegang, dette også trods min unge alder.

Jeg er en virkelig uartig og vanvittig liderlig Dansk studine af den frækkeste kaliber og jeg tænder rigtig meget på sex, på forførelsen, spillet der er mellem os 2 og at lege med dig og din bedste ven, jeg har en masse uartige tanker, lyster og fantasier. 
Du bliver mødt af den lækreste, naturlige og ægte bolle krop, slank, men med smukke kvindelige feminine former, en rigtig god rund røv, lår og mine flotte ægte D skåls bryster elsker en mands kærlige sexede berøringer og jeg bliver bare endnu mere liderlig, når du leger med mine brystvorter eller tænder dem med en våd legende tunge.

Jeg har det kønneste og sødeste ansigt, osende af sensualitet, med krystalblå øjne, fyldige bløde læber med det frækkeste glimt og taljelangt mellemblond hår. 
Jeg har en flot rund, hjerteformet bagdel og ultra lækre veldrejede ben. 
Missen er Glatbarberet og klar til masser af pik.

Jeg har en rigtig fræk mund, der kan lide at sutte, slikke og suge alt ud af dig og jeg forfører dig til både blide, men bestemt også vilde og våde sexoplevelser, som får dig i en helt anden dimension.
Og min naturlige skønhed er slet ikke til at stå for og du møder mig altid i frækt lingeri, adgangskorte stramme kjoler, selvsiddende og høje stiletter.

Opleves kun hos SG.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 25 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!