310323_5715.jpg 310323_5682.jpg 310323_5659.jpg Work_2024_05.jpg Work_2024_06.jpg Work_2024_03.jpg Work_2024_01.jpg Work_2024_07.jpg
Work_2024_07.jpg

27 årig 100 % Dansk studine pige.
164 / 56 kg.
Ægte faste og flotte C skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Body to Body massage Dansk i alle stillinger Erotisk massage Fodfetish Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Kostumer Pigeonani Rollespil Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Dirty Talk Sorte kys til hende

Velkommen til Danske Daisy Delicious. 

Jeg er en ualmindelig naturlig køn naboens datter, som spinder som en lille, kælen pussycat.
Jeg er indbegrebet af ungdommens livseleksir, med en stor nysgerrighed og piget af spænding og jeg er absolut naboens datter pige, som du altid har fantaseret om!


Jeg er en yndig Dansk perle, som vil forsøde dig med min skønhed, sødme, forsigtighed og uskyldighed.
Jeg har let til smil og latter, og er en glad pige der nyder det jeg laver. 


Jeg er uspoleret, ren og uskyldig af udseende, Køn og yndig, lige til at tage med i seng og jeg har den flotteste ultra sprøde gyldne petite crispy-body,
som du vil elske at kærtegne og tilfredsstille. 

Det sødeste kønne ansigt med taljelangt lyst hår, store uskyldige brune bambi øjne og fyldige læber med et ægte smil, der bevæger sig med fuld speed lige ned i banditten. 

Mine bryster er yndige, struttende og helt naturlige ægte C skåle, som er lige til at udforske og forkæle, en mikro talje med fuldstændig flad mave og en velformet, stram lille strutpopo.
Og min jomfrustramme ungpigepussy tager med spænding og pleasure imod dit frække besøg. 

Jeg elsker at ifører mig i frække, flotte pikanterier, selvsiddende strømper og høje hæle og
jeg en en glad fitness pige, som elsker at passe og pleje min krop. 

Jeg er 100% naturlig, ingen tatoveringer og ingen piercinger. 

Naboens frække datter ruller de selvsiddende strømper på og finder de høje hæle frem og gør sig klar til at danse tango med dig hele natten lang. 

Opleves som gæstepige, så hold øje med vagtplanen.

Fotos December 2023.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!