180124_1970.jpg 180124_1747.jpg 180124_1925.jpg 180124_1951.jpg 180124_1995_2.jpg 180124_1875.jpg 180124_1800.jpg
180124_1800.jpg

38 årig Totaldebuterende gudesmuk luksus gudinde.
174 cm / 78 kg.
Flotte bløde G skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Strip Dildoshow Dirty Talk Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Sprøjteorgasmer Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Lak Læder Avanceret Lettere avanceret Pirringsbondage Modtager par Modtager handicappet Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Slavepige - Mellem Dominans - Blid Dominans - Mellem Fodfetish

Velkommen til totaldebuterende Danske Simone Skye.

Jeg springer ud som forførende kurtisane, for at udleve min fantasi om hot, hed og intens sex med fremmede liderlige drengerøve eller frække mænd.
Dog har jeg masser af erfaring, så du møder ikke en lille genert bly viol, men en ægte kvinde.

Jeg er ualmindelig smuk, og meget sofistikeret femme-fatale.
Med et gudesmukt ansigt, en lækker, smidig krop med både til gården og gaden og en varm, breathtaking sexet attitude vil møde dig.
Jeg har de smukkeste jadegrønne katteøjne med et uartigt og flirtende glimt.
Et varmt, kærligt og ægte smil. Bløde, sensuelle og ægte hjerteformet læber og en tunge, der elsker at slikke og lege.

Mit smukke ansigt er indrammet af taljelange, glansfulde, sortbrune lokker.
En sindssyg knaldfræk bollekrop, der er ægte og velskabt med et par store, svulmende spanskindbydende bryster, der kræver din fulde opmærksomhed og gerne med olie.
Kom frisk og leg med disse 2 store babes.
Lange, velformede ben og silkeblød, slikkelysten luksuspussy.

Røven den er stor, fast og hoppende, om det er i doggystyle eller reverse cowgirl, så vil du bestemt få dig et syn du vil nyde og du er ikke i tvivl om at jeg ved hvordan man tilfredsstiler.
Jeg er dit perfekte sidespring, din frække hemmelighed og jeg er kærlig, servicemindet, smilende, intelligent og bare forbandet sexet.

Jeg er skønheden, som er pakket ind i meget elegant og eksklusive lingeri og selvsiddende ( lige der spare jeg ikke på pengene ) og høje hæle.
Værsgo at pakke mig ud.
Du bliver rigt belønnet med nærværende, uforglemmelig kærestesex og sprøjteorgasmer af kyndige fingre.

Opleves på sin første vagt fredag den 19 januar kl 16 til 04 og derefter fast hveranden fredag i ulige uger og søndag nat.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!