370270147_351338800759459_7042312487824046925_n.jpg IMG_2735.JPG IMG_2739.JPG IMG_2736.JPG IMG_2742.JPG IMG_2740.JPG IMG_2741.JPG IMG_2731.JPG IMG_2734.JPG IMG_2738.JPG IMG_2737.JPG
IMG_2737.JPG

30 årig smuk Highclass model.
175 cm / 64 kg.
Store bløde DD skåls bryster.
Glat mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Dildoshow Dirty Talk Fransk dyb Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Svensk Svensk med olie Lettere avanceret Bondage Pirringsbondage Modtager handicappet Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Fodfetish Græsk cocktail til hende Slavepige - Mellem Slavepige - Hård Dominans - Blid Dominans - Mellem Prostata massage Urin til ham Golden shower for him Gagging

Velkommen til Danske Kira Krystal.

Som er en unik kombination af skønhed, hjerne og sensualitet og så elsker hun at forføre og forkæle.

Jeg har det smukkeste naturlige karismastiske ansigt med lange mørke lokker, de mest uimodståelige blå øjne, høje markedrede kindben og en fræk franskindbydende mund med en legesyg tunge. 
Jeg er en høj catwalk model med de flotteste bløde DD skåls bryster, en superslank talje og byens frækkeste lille strutrøv.
Missen er glat, liderlig og sjask våd.
Jeg glæder mig så meget til at byde dig velkommen i mit drivvåde sex-univers og jeg er en dirty kvinde med en enorm stor appetit på sex og det vil du heller ikke et sekund være i tvivl om, når du først har fået fingrene i mig!

Jeg vil fortrylle din dag med sex-oplevelser af absolut højeste kaliber, for jeg er ikke kun smuk udenpå, jeg er lige så smuk indeni.
Jeg vil drive dig til vanvid med min intense sensualitet, min lidt flabet frække personlighed og jeg giver mig altid 100 % hen, for jeg er på fra start til slut,
der er ingen stress eller jag, kun lyster og nydelse hos mig, om det er kærlig elskov eller vild svedig-dyrket sex.

Du vil hurtigt mærke at jeg elsker sex og jeg vil kunne forføre dig på det mentale plan også.
Jeg er ikke bange for at være beskidt og fræk i munden.
Men jeg tænder absolut på at være i din magt og lade dig tage styringen.
Så hvis du er den slags mand, vil det være en stor fornøjelse for mig at møde dig og lade os få udlevet vores forbudte fantasier.

Hold dig ikke tilbage og vær ikke genert! 
Del endelig dit mest intime ønske med mig, for jeg elsker at udforske.

Jeg vil altid være iført forskellige eksklusive franske pikanterier, selvsiddende strømper og stilletter.

Opleves kun hos SG.

Fotos Maj 2024.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

Modtager valuta - DKK og Euro.

KUN SIKKER SEX!!