Sidste nyt fra Seductiongirls

Kære Gæster.

Vi gør jer opmærksomme på, at der ikke kan bookes tid på pigerne på mail.
Bookning skal ske direkte til klinikken og tiden skal altid bekræftes på den gældende dag også direkte til klinikken.

Vedr spørgsmål om pigerne er ledige og hvad for påklædning de har på, skal dette også ske direkte til klinikken, vi kan ikke besvare disse, da vi ikke sidder samme sted.

Mailen til spørgsmål vedr pigerne, stedet osv.
Og bookning af tid på pigerne direkte til klinikken.

Brug evt vores søge knap øverst i højre hjørne ved pigeoversigten.

Venligst Sg

Dear Guests.

We make you aware that you can`t book time on the girls by mail.
Booking must always be made directly to the clinic and the time must always be confirmed on the current day also directly to the clinic.

Subject matter about if the girls are available and what clothing they have on, this must also be made directly to the clinic, we can not answer these, as we do not sit the same place.

The mail is to questions about the girls, the place etc .

And booking of time on the girls directly to the clinic.

Use the search button at the top right corner of girl overview 

Sincerely Sg

Så er der nye lækkerier af vores smukke stripperbabe Gaby.

Ja hvem sidder ikke allerede med hagesmækken fremme og slikker skærmen ;o)

Velkommen til Louise Lovely.

Som er en sød, snaksalig og charmerende ungpigemodel, der vil give dig følelsen af ægthed og hun lurer dig hurtigt af til at give dig præcis det du har brug for
Du møder en ægte frækkert, der med lyst og begær, slipper sig løs i vilde, hotte, kærlige erotikoplevelser.

Louise er en lækker brandvarm brunettebabe med det kønneste ansigt med lange mørke lokker og blide, smukke, funklende blå/grønne øjne, som kigger frækt på dig, Louise er til intens øjenkontakt fra start til slut og hun er utrolig lattermild og altid klar med et stort smittende, smil på sine flotte sutteklare bløde læber.
Hun har den lækreste, spændstige, gennemført fantastiske ungpige-krop, med de mest perfekte og struttende små naturlige bryster der findes, en superslank talje, fuldstændig flad mave og en perfekt, fast, hjerteformet bikininumse.
Hendes smukke, MEGET stramme, glatbarberede fisse skriger om at blive slikket og det er en udsøgt nydelse man ikke må snyde sig selv for!

Louise er en 100 % ægte, naturlig nyder og yder, som ved lige hvad hun skal gøre for at få dig helt derud hvor du hiver efter vejret, mens hun med sine frække fingre vil smøre sin sprøde, lækre, slanke krop ind i olie, gnide sig hen ad dig ala body to body massage og kigge på dig med det dybeste hungrende blik.

Den bedste beskrivelse vil være dirty by day, naughty by night. 
Hun er en sikker vinder og hun vil hurtigt blive din sexy little secret, hende du med garanti ikke ønsker at dele med andre.

Som person er hun sød, sjov, mild, varm, nem at snakke med og et absolut opløftende selskab. 
Louise vil med garanti give dig en energi-indsprøjtning af sensualitet og sødme med sin forførende energi og sit søde, sexede væsen og hun er altid fuld af begejstring.

Altid iklædt frække pikanterier og høje hæle.

Opleves på sin første vagt fredag den 8 februar kl 16 til 04 og derefter fast hveranden fredag aften / nat.

Så er der nye billeder af vores skønne, lækre og absolut populære Isabella.

Det er lige så man savler, så husk hagesmækken...

Velkommen til totaldebuterende Amalie Amazing.

Som er en smask lækker, stilfulde Highclass-babe, der er fuldstændig bedårende, lidt ala naboens tatoveringsfrie datter pakket ind i den sprødeste pakke med et tvist af porno og hun er helt skudt i at starte dette frække erhverv og det vil du også kunne mærke, hun vil komme til at nyde hvert sekund og det at blive tilbedt af mænd og hun holder sig ikke tilbage for at lave ballade i sengen og være i hopla og yde den allerbedste service, så du står tilbage med lysten til mere.

Amalie er en fræk, kæk og smuk lækkerbidsken og du vil falde fuldstændig hen i en drømmeverden og vil kunne betage hende i flere timer, MEN trods hendes bragende tiltrækkende udseende, så har hun stadig en personlighed, som er helt nede på jorden og det vil give ryk i banditten.

Amalie har en slank, fitness trænet, smidig, solbrun drømmekrop med flotte E skåls bryster, en slank tajle og en fast juicy bikini numse.
Hun har taljelangt mørkt hår, store blå øjne med lange vipper, høje kindben og de flotteste bløde fyldige læber, der absolut vil klæde din beste ven.
Missen er spindende, jomfrustram, fortryllende og altid glatbarberet.

Vi ved at hun nok skal tage sig kærligt af dig og holder sig bestemt ikke tilbage for at give dig en svingtur på lagnet og du vil føle dig godt tilpas, tilfreds og dejlig afslappet i hende`s opløftende selskab fra start til slut for hun er en sprudlende bedårende smuk lille nips, som giver dig et skud af ungdommens energi, friskhed og begejstring, du vil leve højt på efter et besøg.

Iført hotte, feminine pikanterier, selvsiddende strømper og høje hæle.

Opleves på sin allerførste vagt fredag den 18 Januar kl 16 til 04 og derefter fast hveranden fredag aften / nat i ulige uger.

Vi får ca. 10 forespørgsler om ugen, om vi vil deltage i jeres opgaver, og lade os interviewe om private ting.

Vi er kede af at skuffe jer, men vi har svaret på den slags de sidste 13 år nu, og mener vi har gjort vores pligt.

Så beklager, vi takker nej til flere nu.

Venligst Sg

 

På vagt
10 - 16
16 - 22
22 - 04
Du finder os her