Sidste nyt fra Seductiongirls

Kære Gæster.

Vores sm rum er lukket helt ned pr dags dato, da vi er gået igang med at bygge om og lave det til et ekstra blidt og behageligt rum.

Vi håber på at være færdige ca midt november ;o)

Kære Gæster.

Vi gør jer opmærksomme på, at der ikke kan bookes tid på pigerne på mail.
Bookning skal ske direkte til klinikken og tiden skal altid bekræftes på den gældende dag også direkte til klinikken.

Vedr spørgsmål om pigerne er ledige og hvad for påklædning de har på, skal dette også ske direkte til klinikken, vi kan ikke besvare disse, da vi ikke sidder samme sted.

Mailen til spørgsmål vedr pigerne, stedet osv.
Og bookning af tid på pigerne direkte til klinikken.

Brug evt vores søge knap øverst i højre hjørne ved pigeoversigten.

Venligst Sg

Dear Guests.

We make you aware that you can`t book time on the girls by mail.
Booking must always be made directly to the clinic and the time must always be confirmed on the current day also directly to the clinic.

Subject matter about if the girls are available and what clothing they have on, this must also be made directly to the clinic, we can not answer these, as we do not sit the same place.

The mail is to questions about the girls, the place etc .

And booking of time on the girls directly to the clinic.

Use the search button at the top right corner of girl overview 

Sincerely Sg

Vekommen til Alberte Adore.

Som er en bragende lækker, sexet, fræk og smaskliderlig pornomodel, som nok skal få glæden til at boble hos de fleste mænd...

Du møder her en smuk attraktiv kvinde, der med hendes udprægede feminintet og ægte sexglæde er den perfekte elskerinde. 
Hun er kvinden der både elsker at yde og nyde og er meget aktiv i sengen, hun tænder på øjenkontakt og skal nok gøre at din oplevelse bliver ultimativ, uforglemmelig og yderst vanedannende.

Alberte har flotte, velsiddende G skåls bryster, ægte kvindelige former og er en lækker kvinde hele vejen igennem.
Hun er en klassisk og meget stilfuld elskerinde, som enhver mand vil elske at nyde, nusse og elske med og de cool unge drengerøve, vil her på deres CV blive lært godt og grundigt op..

Alberte vil smelte sig ind i dig, varme dig godt op og sørger for dig, ingen stress, ingen jag, bare ren og våd nydelse og hun er en lækker godte med et ekseptionelt kønt ansigt, naturligt og smukt indrammet af bløde lysblonde lokker, som understreger hendes smukke, varme brune øjne, det sødeste smil og så har hun en fantastisk personlighed, hun er intelligent, veltalende, veluddannet og en rigtig kvinde til fingerspidserne.
Alberte`s krop er veltrimmet og fast med de helt rigtige proportioner,  slanke danseben og mellem dem finder du en delikat, velsmagende og velduftende glatbarberet mis.

Giv dig selv en oplevelse med en af de sjældne af slagsen, om det er i det vilde, det frække eller i de drilske lege...

Alberte har en liderlighed der ikke kan tilfredsstilles eller tæmmes, og det er lige præcis det der gør hende til en tikkende sexbombe.

Opleves første vagt lørdag den 25 nov kl 16 til 04 og derefter fast hveranden lørdag aften / nat i ulige uger.

Så er der nye billeder af vores lækre, elegante og absolut highclass elskerinde Carolina og der er en grund til hun er en meget populær og rost kvinde, alle ønsker de kunne tage hende med hjem ;o)

Så har vores frække, lækre og absolut dirty talking Cira fået nye billeder, lad endelig mundvandet løbe for Cira skal nok give dig noget at savle over ;P

Så har Alessia fået nye billeder, en absolut smuk, stilren, bedårende og flot babe, der både er professionel gymnast / balletdanserinde, så fyr den af med div mulige og umulige stillinger her ;oP

Så har vores lækre og smukke topmodel Malou fået nye billeder og den stramme bagdel er lige til et par klask eller 2 ;P

Velkommen til Sara Safira.

Som er en naturlig, virkelig gudesmuk og utrolig lækker Dansk drømmepige, der er drevet af lyst, begær og med en stor nysgerrighed 

Sara er 100 % wellness for den kræsne gentleman og hun er helt igennem en sofistikeret feminin pige, der vil elske at være din frække hemmelighed /  dirty little secret.

Hun er en helt nede på jorden pige og enhver falder pladask for hendes personlighed, som udstråler varme, åbenhed og sprudlende, ægte positivitet og vi lover at hun vil tage dig med storm, få dig til at glemme alt omkring dig og bare nyde hendes karisma, hendes absolute bragende skønhed, hendes nysgerrighed og hendes meget kælen, dog lidt vildkat attitude.

Sara er en godte med et utrolig smukt ansigt med de sødeste og de smukkeste, forførende katteøjne øjne og numselangt mørkebrunt hår, hun har bløde, flotte suttelæber og flotte, velplejede, hvide tænder. 
Hun besidder den lækreste, eksotiske, solbrune, velplejet og veltrænet figur, skabt til hed sex med nogle kilometer lange ben, struttene, ægte flotte C skåls bryster og en trænet bikini bagdel i verdens klasse.

Sara er meget imødekommende, der er ingen tidspres og hun er både en yder og en nyder, der gerne sætter lidt støn på jeres frække udskejelser og en livsbekræftende vitaminindsprøjtning, som giver et boost til de kære mænd.

Hun er feminin fra top til tå og altid iklædt eksklusivt lingeri, strømper og høje hæle.

Opleves første vagt tirsdag den 31 okt og derefter fast hver tirsdag aften kl 16 til 22.

 

 

På vagt
10 - 16
16 - 22
22 - 04
Du finder os her