Seduction er stedet hvor der er positiv stemning, allerede fra du træder ind af døren, der er varme, humor og en dejlig atmosfære..

Alle pigerne i huset er her af egen frie vilje og lyst og fælles for os alle her, vi er et dansk pigeteam..

Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores kollektiv, så læs endelig videre her:

  • Du skal være dansktalende og dansk statsborger.
  • Du skal være en smuk og glad pige og meget vigtigt er at du er serviceminded og mødestabil.
  • Din alder er mellem 21 og 35 år.
  • Du er glad, smilende, udadvendt og lyst til at gøre noget ud af dig selv. 
  • Du skal være 100% afklaret med dit valg og være glad for sex.
  • Du skal helst have bopæl i Storkøbenhavn eller have mulighed for at opholde dig i København.

Om du er nybegynder eller har erfaring, spiller ingen rolle, bare du har det godt med dig selv og er glad for sex.

Så har du lysten til at have det sjovt sammen med andre glade, frie og positive piger under trygge og profesionelle forhold, så er Seduction lige noget for dig.

Vi tilbyder dig tilgengæld en oplevelse med fis, ballade, sjov, fest og farver og masser af lækre mænd ;o) og så er vi søde og ikke bange for at lære fra os.

OBS. Seductiongirls er registeret og betaler moms.

Og vi er kendt for sikker sex og et sted der ikke kan sammenlignes med andre..

Ring tlf 36727360 adressen er RØDOVREVEJ 281
Se mere om stedet her

Nyheder

Så har catwalk modellen Carolina fået nye billeder, det er jo ren nydelse for øjnene og der må gerne slikkes om munden, men vi garanterer at du bruger din tunge endnu mere i hendes erotiske forkælelses univers :P

Velkommen til totaldebuterende Savannah Swan.

Som er en bragende smuk, lækker, sexet, fræk og absolut en Dansk highclass stripperbabe.
Savannah vil bestemt kunne forfører dig, så du vil sidde som en hanhund i løbetid, for trods hun er helt ny i dette frække erhverv, har hun både nysgerrighed og stor erfaring med sig.

Savannah har så meget karisma i sit udseende med de mest hypnotiserende blå katteøjne, taljelange sortbrune lokker, meget markeret høje kindben og lækre kysselystne bløde læber med et smil der er lige til at gøre en helt blød i knæene. 
Hendes krop er helt gennemført fantastisk, lækker, slank og gyldenbrun og med nogle flotte ægte, opmærksomhedskrævende B skåls bryster, så kan du godt finde dit bedste håndarbejde frem her.
En fuldstændig flad mave og en fræk lille bikini numse, som vrikkende og lokkende nok skal friste til små kærlige klaps.

Savannah er en 100 % ægte, naturlig nyder og yder, som ved lige hvad hun skal gøre for at få dig helt derud hvor du hiver efter vejret, mens hun med sine frække fingre vil smøre sin sprøde, lækre, slanke krop ind i olie, gnide sig hen ad dig ala body to body massage og kigge på dig med det dybeste hungrende blik, der siger " brug mig som du aldrig har brugt en kvinde før "

Den bedste beskrivelse vil være dirty by day, naughty by night. 
Savannah er en sikker vinder og hun vil hurtigt blive din sexy little secret, hende du med garanti ikke ønsker at dele med andre.

Spørg endelig hvis du har nogle lyster eller fantasier, du kunne tænke dig at prøve, så må vi se om Savannah kan indfri dem.
Hun er altid stilfuldt og lækkert klædt i franske pikanterier. 
Strømper, hofteholder og høje stilletter og elsker at pynte sig lidt ekstra for dig.


Opleves på sin allerførste vagt fredag den 19 september kl 16 til 04 og derefter fast hveranden fredag aften / nat i lige uger.

+

Så er der nye billeder af søde, naturlige og charmerende Stella, en absolut ægte drømmepige for enhver mand og drengerøv ;o)