IMG_9529.jpeg IMG_9528.jpeg IMG_9527.jpeg IMG_9526.jpeg IMG_9523.jpeg IMG_9525.jpeg IMG_9524.jpeg Krop 5 REDIGERET.jpg Krop 3 REDIGERET.jpg krop 6 REDIGERET.jpg krop 2 REDIGERET.jpg Krop 4 REDIGERET.jpg
Krop 4 REDIGERET.jpg

45 årig brandvarm elskerinde
168 cm / 62 kg.
Ægte flotte DD skåls bryster.
Pikant mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Dildoshow Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Ægte lesbisk Lettere avanceret Pirringsbondage Modtager slaver Modtager handicappet Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 25 år og opefter Dominans - Blid Dominans - Mellem Dominans - Hård

Velkommen til Danske Victoria Venus.

Jeg er den ultra forførende, imødekommende og meget stilfuld femme-fatale, en ægte, naturlig elegant kvinde.
Jeg er din perfekte elskerinde / kvinde med masser af stil og klasse, jeg er begavet, jeg har masser af indlevelse, udprægede femininitet, en ægte sexglæde og så forstår jeg at give den fulde pakke med vaskeægte kæresteoplevelser
tilført lækre varme sensuelle kys. 

Jeg er kvinden, der både elsker at yde og nyde, så din oplevelse hos mig bliver ultimativ, uforglemmelig og yderst vanedannende : kort sagt så elsker jeg sex og mænd.
Lad mig dyrke og undersøge din krop med mine bløde, kærlige hænder og med min våde tunge, vil jeg hurtigt finde frem til dine erogene zoner og derfra lade hele akten ske. 

Jeg vil kærtegne og undersøge din dejlige krop fra top til tå, jeg vil lege med dit kæreste eje med min lille uartige trutmund og lade banditten glide ud og ind af min mund, mens jeg kigger dig dybt i øjnene og leger med min våde mis.
Jeg er en absolut imødekommende stilfuld kvinde, vanvittig sexet, eksklusiv og meget let til smil og latter. 

Jeg er kvinden, der giver dig frække kæresteoplevelser og får dig til at glemme alt om husmorsex. en ægte blondine med en slank, sexet timeglasfigur og er helt igennem ægte og naturlig uden nogen former for kropspynt.
Jeg har langt lyst hår, et klassisk smukt udseende og smilende blå øjne, store flotte ægte bryster, en krop der tænder på berøring, en fast lækker bagdel og lange veldrejede, silkebløde ben. 
Missen er pikantbarberet, velduftende, velsmagende og klar til at modtage dit besøg.

Tag bare for dig af retterne i denne femnine buffét, for jeg tager imod med stor fornøjelse. 
Jeg er feminin til fingerspidserne og altid iklædt eksklusivt lingeri, selvsiddende strømper og høje hæle.

Du glemmer tid og sted i denne lækre kvindes selskab, som giver dig uforglemmelige, eventyrlige erotiske oplevelser.

Opleves kun hos SG.

Mail Victoriavenusmailgmail.com

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 25 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX