21 årig smuk honningsød engel.
175 cm / 65 kg.
Flotte ægte D skåls bryster.
Glat stram spinnende mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Dirty Talk Fransk dyb Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Rollespil Modtager handicappet Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Dominans - Blid Fodfetish Urin Golden shower

Velkommen til Aura Aphrodite.

Som er en utrolig smuk og honningsød Dansk babydoll, med et skønt mildt uskyldigt engle ansigt, med langt blond  hår, den flotteste fine rene hud og store nysgerrige blå øjne.
Hendes fyldige bløde læber er sensuelle, slikkelystne og ved ægte nydelse, kan du opleve hende bide sig blidt i sin læbe.

Aura er ikke et sekund i tvivl om at denne branche er lige noget for hende, for her kan hun få lov at udforske, udfordre og afprøve sig selv og samtidig have det sjovt.
Du vil opleve en pige, der er en smule genert, dog stadig meget nysgerrig på hvad jeres hyggestund kommer til at indeholde..

Aura er en stille og rolig studine, med et begavet sind, hun er veltalende, god til at lytte og nem at tale med og så er hun en smuk naturlig pige fra top til tå.
Hun elsker at lege og står ikke i vejen for at være den uartige skolepige, der skal have små smæk i bagdelen.

Aura er pigen der tiltrækker meget opmærksomhed på sin vej, da hun udstråler aura, karisma, varme og er en meget jordnær pige med en udstråling der lyser enhver trist og grå hverdag op.

Hun er en pige med lidt former, noget fylde på bagdelen skal der være, hvor der selvfølgelig også følger et par flotte 100 % ægte D skåls bryster med og ellers en fast gyldenbrun lækker berøringsvenlig krop og utrolig langesilkebløde ben.

Du vil opleve hende som uspoleret, ren, uskyldig, forbandet sød og helt nede på jorden..
Lidt ala den generte nabodatter, ved første blik, dog med lysten til at udforske din krop, afprøve sig selv eller som den vilde studine, der kælent spinder dig i øret med ordene kom lad mig forfører dig.

Opleves som gæstevisitter, kun på SG, så hold øje med vagtplanen

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!