22 årig blændende smuk studinebabe.
165 cm / 58 kg.
Ægte flotte DD skåls bryster.
Glat jomfrustram mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Body to Body massage Dansk i alle stillinger Erotisk massage Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Modtager flere fyre Pigeonani Slavepige - Blid Sorte kys til hende Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter

Velkommen til Valentina Voque.

Som er en rigtig knaldfræk Sexkilling på 22 år, men allerede nu er hun drevet af lysten til at behage, forfører og give sig hen efter alle kunstens sexsuelle nydelser.

Hun er et utrolig smukt ansigt med varme, stærk udstråling, smilende grønbrune øjne, høje kindben og flotte fyldige sexede læber, som former sig i det dejligste ungpigesmil, der går lige i banditten!

Valentina har lange mørkebrune lokker, der indrammer hende`s smukke ansigt og så har Valentina har den mest sexede krop med faste feminine former!
Bløde faste ægte DD skåls bryster, en fast rund strutnumse og en slikkelysten jomfrustram pussycat!

Du møder her en smuk pige med en 100% naturlig krop, der ikke har brug for forbedringer eller nogle former for kropsudsmykning!

Valentina er sød, smilende, imødekommende og har let til latter og du vil føle dig fortryllet og dejlig afslappet i hendes selskab fra start til slut og hun er en enestående smuk gudinde. 

Hun er en 100 % ægte nyder, der giver sig fuldstændig hen og giver sig tid til hver en gæst, du møder hende i eksklusive, feminine franske pikanterier og høje hæle.

Opleves som gæstevisit hos Sg.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!