SaschaSartre_05.jpg SaschaSartre_08.jpg SaschaSartre_02.jpg SaschaSartre_03.jpg SaschaSartre_04.jpg SaschaSartre_01.jpg SaschaSartre_07.jpg SaschaSartre_06.jpg
SaschaSartre_06.jpg

21 årig totaldebuterende forførende pin-up model.
175 cm / 70 kg.
Flotte ægte B skåls bryster.
Pikantbarberet stram spinnende mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Erotisk massage Body to Body massage Ægte kæresteoplevelser ( med tungekys ) Dansk i alle stillinger Pigeonani Strip Dildoshow Dirty Talk Fransk super Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Svensk Svensk med olie Rollespil Ægte lesbisk Lak Læder Lettere avanceret Bondage Pirringsbondage Modtager par Modtager slaver Modtager handicappet Modtager flere fyre Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid Slavepige - Mellem Dominans - Blid Dominans - Mellem Fodfetish Påspændingsdildo Græsk til ham Græsk cocktail til hende Urin Golden shower

Velkommen til Sascha Sartre.

Som er en totaldebuterende utrolig sød, fræk og meget experimenterende pin-up model, som er taget ud af 60èrne.
Hun har et skønt mildt uskyldigt ansigt, med langt sort hår, den flotteste fine rene lyse hud og store nysgerrige grønne øjne
Hendes bløde læber er sensuelle, slikkelystne og ved ægte nydelse, kan du opleve hende bide sig blidt i sin læbe.

Sascha er ikke et sekund i tvivl om at denne branche er lige noget for hende, for her kan hun få lov at være sig selv, hun kan udforske, udfordre og afprøve sig selv og samtidig have det sjovt.
Du vil opleve en pige, der er meget nysgerrig på hvad jeres hyggestund kommer til at indeholde og klar til at prøve nyt.

Sascha er en stille og rolig studine, med et begavet sind, hun er veltalende, god til at lytte og nem at tale med om alt og så er hun en naturlig pige fra top til tå.
Hun elsker at lege og står ikke i vejen for at være den uartige skolepige, der skal have små smæk i bagdelen.

Sascha er pigen der udstråler aura, karisma, varme og er en meget jordnær pige med en udstråling der lyser enhver trist og grå hverdag op.

Hun er en pige med former, godt fylde på en brasilianer bagdel ( modtager græsk med forbehold )
hvor der selvfølgelig også følger et par flotte 100 % ægte B skåls bryster med en brystpiercing og ellers en fast lysgyldent lækker berøringsvenlig krop og utrolig lange silkebløde ben.

Du vil opleve hende uspoleret, ren, uskyldig, forbandet sød og helt nede på jorden..
Lidt ala den generte nabodatter, ved første blik, dog med lysten til at udforske din krop, afprøve sig selv og sine grænser eller som den vilde studine, der kælent spinder dig i øret med ordene kom lad mig forfører dig.

Fotos Juni 2018.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!