IMG_1070.JPG IMG_1071.JPG IMG_1074.JPG IMG_1075.JPG IMG_1068.JPG IMG_1069.JPG IMG_1073.JPG IMG_1072.JPG
IMG_1072.JPG

21 årig totaldebuterende ungpigegodte.
172 cm / 62 kg.
Ægte flotte C skåls bryster.
Glat jomfrustram mis.

Tilbyder :
Alt blidt og behageligt Amerikansk Dansk i alle stillinger Pigeonani Fransk til ham Fransk til hende Gensidig fransk Spansk Spansk med olie Svensk Svensk med olie Modtager alle nationaliteter Modtager alle aldre fra 18 år og opefter Sorte kys til hende Slavepige - Blid

Velkommen til fuldstændig totaldebuterende Emily Everlasting.

Som er en vanvittig køn studine / ungpigegodte, der springer ud med sommerfugle i maven, tændt og meget spændt på at forsøde og fortrylle frække fyre og prøve af hvad denne branche bringer hende af lækkerier, fantasier at leve ud og svedig oplæring.

Emliy er sprudlende, sød, køn, uspoleret, fuld af liv, let til smil og uskyldig ved første øjekast, men mon ikke hun nok skal finde sin indre tigermis frem. 
Vi garanterer at Emily er et virkelig friskt pust og et livligt kick, du nemt kan blive lidt afhængig af.

Emliy er utrolig køn, med langt brunt velplejet hår, forførende brune dådyrøjne og bløde læber,, hun er høj, slank, med ægte flotte C skåls bryster, slank talje og imellem hendes lange frække stænger finder du en superstram og fuldstændig glatbarberet ungpigemis, der nok skal få din puls helt op.  
Og så er hun helt naturlig fra top til tå og som et ekstra krydderi, har hun pyntet sin lækre krop med lidt udsmykninger i form af tatoveringer. 

Emily skal nok gøre dig blød i knæene, med hendes sødme, hendes nysgerrighed, og at hun er helt nede på jorden, en utrolig behagelig pige at være i selskab med, der med stor iver har lyst til at blive lært op, og få opfyldt alle sine frække fantasier, hun længe har gået rundt med.

Fotos december 2016.

OBS : Modtager alle renlige gæster fra 18 år og opefter og alle nationaliteter, forbeholder sig ret til afvisning ved dårlig hygiejne.

KUN SIKKER SEX!!